För att ge dig som kund bästa möjliga service, har vi valt att samla några av de vanligaste frågorna som kommer in till oss här nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga så tveka inte att kontakta vår Kundservice.

Du kan återställa ditt lösenord genom att gå till vår inloggningssida (länk) och sedan klicka på länken "Glömt ditt lösenord?".

Du har möjlighet att betala med Visa/MasterCard och faktura.

Fast fraktkostnad är 75 kr ex.moms för alla leveranser om inget annat angives.
Fri frakt över 2000 kr ex.moms i varukorgen.

Leveranstiden är normalt 2-3 arbetsdagar. Vissa produkter sänds från vårt huvudlager i Tyskland och tar därför upp till 3-5 arbetsdagar. Om ni behöver rådfråga oss vänligen hör av er till oss på info@tnrims.se eller via telefon på 010-5164045.

Vi har ingen stående fysisk butik utan är en renodlad webshop.

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto. Vid reklamation skall kund kontakta oss via e-post och uppge ordernummer samt orsak till reklamationen.

Du kan betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort på TNRIMS.se Alla kortbetalningar sker via en PCI-certifierad samarbetspartner. All överföring av information sker i krypterad form. Vid kortbetalning uppges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort en 3D Secure-kod.

När du har mottagit en värde kod eller voucher skriver du in den på anvisad plats i kassan och trycker verifiera. Du får direkt respons på om din kod är giltig eller ej. Om du lägger till fler varor i kundvagnen kommer koden med automatik att appliceras på dessa produkter också.