BETALNING

Vi accepterar VISA och Mastercard och 14 dagars faktura . Vår samarbetspartner för kortbetalning sker via ePay. Ett företag som garanterar en snabb och säker betalning. ePay har en hög driftsstabilitet. Lösningen följer nationella och internationella säkerhetsstandarder och är PCI-certifierad.

SÄKER ANSLUTNING

Av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. När kortuppgifterna är mottagna, och kryptering inte längre är nödvändig får användaren återvända till butiken – då kan en varning visas om att man kommer till en osäker sajt. Detta är helt i sin ordning och innebär ingen säkerhetsrisk, alla känsliga uppgifter är då redan hanterade.

PRISER

Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Välj om priser skall visas inklusive eller exklusive moms 25%.

PERSONUPPGIFTER

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.

TRANSPORT

Leveansen skickas inom 1-4 dagar från bestillingen har verifierad. Fast fraktkostnad är 75 kr ex.moms för alla leveranser om inget annat angives.

Fri frakt över 2000 kr ex.moms i varukorgen.

Alla paket skickas med DHLTransportskador tas direkt med transportbolaget. Vid problem kontakta oss med en skriftlig redogörelse om skada och problem med transportbolaget. Därefter gör vi vad vi kan för att bistå och reda ut händelsen.

ÅNGERRÄTT

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen, vilken trädde i kraft 2000-06-01, rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar, dock lägst 7 arbetsdagar, från mottagandet. För att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen kontaktar du oss så kan vi se om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att tillämpa ångerrätten, och i sådana fall uppger de uppgifter vi behöver. Återsändande av vara vilken returneras med hänvisning till Distansavtalslagen sker på kunds bekostnad då Distansavtalslagen ej ger kund rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst. Vara skall återsändas emballerad enligt våra rekommendationer. I fall varor man beställt ej kan nyttjas på därför avsett vis, exempelvis inkompatibilitet, eller i fall då ångerrätt är att anse som förverkad, godkännes ändå i vissa fall återköp. I sådana fall står köparen för samtliga kostnader som uppstår, vanligtvis frakt.

REKLAMATIONSVILLKOR

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto. Vid reklamation skall kund kontakta oss via e-post och uppge ordernummer samt orsak till reklamationen.

TRANSPORTSKADAT GODS

Om en vara skadas under transporten, skall skadan anmälas omgående till speditören. Du kontaktar även oss för reklamation då vi ansvarar för att leveranserna kommer fram till dig välbehållna.