SÄKER BETALNING
Du kan betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort på TNRIMS.se. Vi accepterar VISA och Mastercard och faktura. Vår samarbetspartner för kortbetalning sker via Collector Bank. Ett företag som garanterar en snabb och säker betalning. ePay har en hög driftsstabilitet. Lösningen följer nationella och internationella säkerhetsstandarder och är PCI-certifierad.

SÄKER ANSLUTNING
Av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. När kortuppgifterna är mottagna, och kryptering inte längre är nödvändig får användaren återvända till butiken – då kan en varning visas om att man kommer till en osäker sajt. Detta är helt i sin ordning och innebär ingen säkerhetsrisk, alla känsliga uppgifter är då redan hanterade.

maestro  mastercard  visa

PRISER
Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Välj om priser skall visas inklusive eller exklusive moms 25%.

KUNDUPPGIFTER:
Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt. Beställning i annan persons namn utan dennes medgivande polisanmäls.

SKYDD AV PERSONUPPGIFTER:
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

FALSKA beställningar polisanmäls (Ip-adress registreras)
Beställning i annan persons namn utan dennes medgivande polisanmäls.

Övrigt:
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och förbehåller oss rätten till ändring.
Vi reserverar oss även för prisändringar p.g.a. ändrad moms eller onormalt stora förändringar i valutaläget eller inköpspriser samt slutförsäljning.